به گزارش سازمان ملل:

در سال ۲۰۱۶ دست‌کم ۲.۵۰۰.۰۰۰ نفر قربانی باند‌های قاچاق انسان شده‌اند .

کد خبر: 302134
|
10:28 - 1397/03/28
نسخه چاپی
 در سال ۲۰۱۶ دست‌کم ۲.۵۰۰.۰۰۰ نفر قربانی باند‌های قاچاق انسان شده‌اند .
اسلام آباد خبر: نتایج اولین مطالعات اداره امور جنایی و مواد مخدر سازمان ملل مشخص کرد در سال ۲۰۱۶ دست‌کم دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر قربانی باند‌های قاچاق انسان در جهان شده‌اند.

به گزارشاسلام آباد خبر، به نقل ازگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری شینهوا، بر اساس انتشار نتایج اولین مطالعات اداره امور جنایی و مواد مخدرسازمان مللمتحد، در سال ۲۰۱۶ دست‌کم دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر قربانی باند‌های قاچاق انسان در جهان شده‌اند. این در حالی است که باند‌های قاچاق انسان بالغ بر ۷ میلیارد دلار از اینگونه عملیات غیرقانونی منفعت مالی کسب کردند.

 

موضوعقاچاق انسانکه در همه نقاط مختلف جهان روی می‌دهد سبب درآمد مالی هفت میلیارد دلاری معادل هزینه آمریکا یا کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای کمک‌های بشردوستانه جهانی در سال ۲۰۱۶ برای مقابله با باند‌های قاچاق شده است.

 

بر اساس گزارش‌ها، ۳۰ مسیر عمده قاچاق انسان در جهان وجود دارد و یافته‌های مطالعاتی نشان می‌دهد در بخش‌های مختلفی از جهان وجود تقاضای فراوان از سوی پناهجویان و آوارگان ناشی از نبود یا کمبود امنیت و مواد غذایی و همچنین تلاش برای رفتن به اهداف و نقاط امن، سبب افزایش تقاضا از باند‌های قاچاق انسان شده است.

 

آمار‌ها نشان می‌دهد بسیاری از جریان‌های قاچاق شامل کودکان بدون سرپرست یا جدا شده از دیگر اعضای خانواده احتمالا می‌تواند آسیب‌پذیر و طعمه سواستفاده و انحراف از سوی باند‌های قاچاق انسان و دیگران شوند.

 

در سال ۲۰۱۶ در حدود ۳۴ هزار کودک جدا شده و بدون سرپرست وارد اروپا شدند که شمار عمده‌ای از آنان به یونان، ایتالیا، بلغارستان و اسپانیا مهاجرت کردند.

 

بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت، هر ساله هزاران نفراز آوارگان براثر فعالیت‌های غیر حرفه‌ای باند‌های قاچاق انسان جان خود را از دست می‌دهند.

 

همچنین بسیاری از آوارگان باند‌های قاچاق قربانی غرق شدن می‌شوند و شماری دیگر به دلیل تصادفات دریایی یا تلاطم امواج آب و طوفان ناپدید می‌شوند.

 

بر طبق اظهارات مقامات مسئول، شرایط و حوادث مسیر مرگبار مدیترانه سبب شده است در حدود نیمی از قربانیان باند‌های قاچاق انسان در همین مسیر جان بسپارند.

 

اگرچه کشتار سازماندهی شده مهاجران بیشترین حادثه‌ای است که در مسیر‌های قاچاق روی می‌دهد، مهاجران قاچاق شده در مقابل شمار دیگری از اقدامات جنایت‌آمیز شامل خشونت، تجاوز، سرقت، آدم‌ربایی، اخاذی و قاچاق فردی افراد نیز آسیب‌پذیر خواهند بود.

 

در بخشی از گزارش سازمان ملل آمده است از آنجا که در چارچوب ترکیب جنسی مهاجران به نظر می‌رسد اکثر قربانیان باند‌های قاچاق انسان باید از مردان باشند، اما صرف نظر از مسیر‌های عمومی و متداول قاچاق، برخی از مسیر‌ها و بخشی‌هایی از مناطق جنوب شرق آسیا زنان نیز سهم بیشتری در قاچاق مهاجران دارند.

 

باند‌های قاچاق همچنین با دلایل و انگیزه‌های مختلف از افراد سو استفاده می‌کنند به طور مثال با ازدواج‌های جعلی، استخدام‌های تخیلی، جعل اسناد مسافرتی یا فساد مقامات ارشد، اما می‌توان گفت اکثر فعالیت باند‌های قاچاق از لحاظ فساد مالی در سطوح بالا سازمان یافته هستند.

 

انتهای پیام/

در سال ۲۰۱۶ دست‌کم ۲.۵۰۰.۰۰۰ نفر قربانی باند‌های قاچاق انسان شده‌اند

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد