دو عضو جدید شورای نگهبان چه سوابقی دارند

کد خبر: 35096
|
19:13 - 1392/04/23
نسخه چاپی
در حالی که پیش بینی می شد عباسعلی کدخدایی بار دیگر به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان از سوی مجلس انتخاب شود، وی با یک رای کمتر از حضور در شورای نگهبان به عنوان عضو حقوندان باز ماند.

 محمود عزیزی: کدخدایی البته پیش از این دو سال در حالی که عضو حقوقدان شورای نگهبان نبود، به عنوان سخنگوی شورای نگهبان فعالیت کرد. ممکن است اعضای شورای نگهبان ترجیح دهند که بار دیگر از  سخنگوی خود بخواهند به همکاری با شورای نگهبان ادامه دهد، هر چند که کدخدایی در گفت وگو با نسیم گفته است به دانشگاه باز می گردد.

بر اساس اصل 91 قانون اساسی 6 عضو حقوقدان شورای نگهبان براساس رای نمایندگان مجلس انتخاب می‌شوند. از آنجا که مدت عضویت 3 عضو حقوقدان شورای نگهبان شامل آقایان محسن اسماعیلی، عباسعلی کدخدایی و حسینعلی امیری در تاریخ 25 تیرماه سالجاری به پایان می‌رسید، رئیس قوه قضائیه در نامه‌ای به رئیس مجلس 5 نفر را به عنوان حقوقدانان شورای نگهبان معرفی کرد.

بر اساس انتخاب مجلس، محسن اسماعیلی، سام سوادکوهی و نجات‌الله‌ ابراهمیان به جمع حقوقدانان شورای نگهبان پیوستند و عباسعلی کدخدایی و محمدهادی صادقی که جزو معرفی‌شدگان از سوی رئیس قوه قضائیه بودند نتوانستند رای نمایندگان مجلس را کسب کنند.

محسن اسماعیلی

237 رای

سام سوادکوهی

147 رای

نجات‌الله ابراهیمیان

 

130 رای

از مجموع 260 رای ماخوذه


سوابق  دو عضو  جدید حقوقدان شورای نگهبان 

اسم

سوابق تحصیلی

سوابق قضایی

سام سوادکوهی

مقطع لیسانس خود را در سال 1359 از دانشگاه تهران، فوق لیسانس را در سال 1368 از دانشگاه شهید بهشتی و مقطع دکترا را نیز در رشته حقوق دعوی از فرانسه اخذ کرده است.

 

از سال ۶۰-۱۳۵۹ در دادسرا، دادگاه و دادگستری فعالیت کرده است

نجات‌الله ابراهیمیان

 

در سال 63 وارد دانشکده علوم قضایی شد و به عنوان کارآموز قضایی به استخدام قوه قضاییه درآمد. دوره کارشناسی طی سه سال و نیم به اتمام رساند و بلافاصله در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران در رشته حقوق خصوصی پذیرفته شد. در پنجمین سال خدمت در آزمون دانشجو به خارج در مقطع دکترای حقوق پذیرفته شد و پس از پنج سال و اندی تحصیل، موفق به اخذ دیپلم عالی زبان فرانسه، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی و دکترای حقوق تعهدات از کشور فرانسه شد.

 

 

کار قضایی را در سال 1370 آغاز کرد و مراحل مختلف ارتقاء شغلی را به ترتیب از دادیاری تا ریاست شعب دادگاه عمومی و مستشاری و ریاست شعب دادگاه تجدیدنظر استان تهران طی کرد.

 مدتی مدیرکل امور پارلمانی وزارت دادگستری بوده وآخرین شغل قضایی وی معاون دادستان انتظامی قضات بوده است.

 

 منبع:

    نظر شما

    دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

    پربازدیدترین ها