اسلام آباد خبر10:39 - 1392/03/28

اعلام آمادگی دستگاه قضا برای همکاری با رئیس جمهور منتخب

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه حماسه سیاسی منتهی به انتخاب رئیس جمهور منتخب شد گفت: قرار است حجت‌الاسلام و‌المسلمین روحانی ۴ سال سکان‌دار دستگاه اجرایی باشد و قوه قضاییه نیز آمادگی لازم برای همکاری جهت انجام وظایف این نهاد اجرایی را خواهد داشت.
حجت‌الاسلام و‌المسلمین “سید ابراهیم رئیسی” معاون اول قوه قضاییه در نشست خبری خود که امروز در ساختمان قوه قضاییه برگزار شد با اشاره به نامگذاری سال جاری به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اظهار داشت: حضور بیش از ۷۰ درصدی مردم و زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی این عزیزان خلق حماسه سیاسی را بوجود آورد لذا باید سربر‌آستان ربوبی سایید و شکر‌گذار خداوند باشیم.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه حماسه سیاسی منتهی به انتخاب رئیس جمهور منتخب شد گفت: قرار است حجت‌الاسلام و‌المسلمین روحانی ۴ سال سکان‌دار دستگاه اجرایی باشد و قوه قضاییه نیز آمادگی لازم برای همکاری جهت انجام وظایف این نهاد اجرایی را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه حماسه سیاسی زمینه‌ای برای خلق حماسه اقتصادی است بیان کرد: در پرتو همکاری همه اجزای نظام و در رأی آن سران سه قوه این مهم برآورده می‌شود، در آغاز سال قوه قضاییه برای محقق‌شدن این شعار با تشکیل دادن کار‌گروهی سهم قوه قضاییه را در خلق حماسه سیاسی و اقتصادی بررسی کرد.

این مقام ارشد قضایی تصریح کرد: قوه قضاییه در بحث انتخابات همکاری بسیار خوبی با سایر قوا و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی داشت همچنین برای تحقق حماسه سیاسی نیز دستورالعمل های لازم به دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف ابلاغ شده است.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به موضوعاتی که در خلق حماسه اقتصادی نقش مهمی دارند اظهار داشت: حمایت از سرمایه‌گذاری و کار‌آفرینی در دادگستری‌‌های استان‌های سراسر کشور باید توسط رؤسای کل دادگستری و بخش‌های نقش آفرین فعال شود همچنین با فعال شدن دفتری تحت عنوان سرمایه گذاری در سازمان بازرسی کل کشور می توان موانع را برطرف کرد.

 

منبع: مرصاد