اسلام آباد خبر16:59 - 1392/03/29

اعطای دکترای افتخاری دانشگاه بین المللی دارالحکمه به احمدی نژاد

مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران، دکترای افتخاری این دانشگاه در رشته مدیریت تحول را به پاس خدمات و تلاش‌های رئیس جمهور کشورمان در عرصه بین‌الملل و جهان اسلام به وی اعطا کرد.

 جلسه هیئت دولت صبح امروز (چهارشنبه) به ریاست احمدی‌نژاد برگزار شد و در این جلسه تعدادی از پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.

در جلسه هیئت دولت مهم‌ترین مسایل و موضوعات کشور و پیشنهادات مختلف دستگاه‌های اجرایی مورد بحث و بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

همچنین در حاشیه جلسه هیئت وزیران از سوی علیرضا ابوالفضلی مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران، دکترای افتخاری این دانشگاه در رشته مدیریت تحول به پاس خدمات و تلاش‌های احمدی‌نژاد در عرصه بین‌الملل و جهان اسلام به وی اعطاء شد.

مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران همچنین از درخواست مسئولین ارشد دانشگاه بین‌المللی دارالحکمه برای عضویت دکتر احمدی نژاد در هیئت علمی این دانشگاه در ایران خبر داد.

گفتنی است دانشگاه دارالحکمه توسط آیت‌الله سیستانی تأسیس شده و در بیش از ۸۵ کشور جهان نمایندگی دارد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران