اسلام آباد خبر20:16 - 1395/12/10
دلسوزان اسلام ابادي :

راي من فروشي نيست /" راي مردم حق الناس است "

رای مردم خریدنی نیست، بلکه جلب کردنی است

دلسوزان اسلام ابادي :
 

 

 خرید و فروش رای یعنی کوبیدن بر طبل بی‌کفایتی نمایندگان / رای مردم خریدنی نیست، بلکه جلب کردنی است

متاسفانه در دوره هاي گذشته بعضي از كانديد هاي انتخاباتي با تحريك وخريد اراي مردم به طروق مختلف وبا تصورات غلط خود دست به خريد اراي مردم زده اند در حاليكه نميدانند اين خريد وفروش ها نشانه اعتراض بي صداي آنهاست  

 

 کاندیداهايكه دست به خريد راي ميدهند آن هم   با قیمت ناچیز و ارزان  تا به خیال خود نماینده آنان برای دفاع از حقوق شهرونديشان شوند. از خود سوال نكرده اند   که چرا  بعضي از مردم این شهر حاضر به فروش رای خود شده‌اند؟ به نظر می‌رسد که مردم دیگر از ضعف عملکرد نمایندگان سابق خود خسته شده‌اند در چنین شرایطی به فروش رای خود اکتفا می‌کنند و به قولشان نقد را به نسیه ترجیح می‌دهند. اما بهتر است که مردم در انتخابات آتي  برای ابراز اعتراض خود دیگر دست به فروش رای نزنند، بلکه با آگاهی تمام بهترین نامزدها را به  شوراي شهر و خانه ملت بفرستند تا آن کاندیداها که پول‌های خود را خرج خرید سرنوشت مردم کرده‌اند، ناکام بماند و یادشان باشد که نمی‌شود با دادن یک وعده غذا نمی‌توانند لیاقت خدمت به مردم داشته باشند  .

 

كانديد اهايكه در آينده به  این معامله پوچ  دل خوش كنند بايد بدانند  تنها خود را گول زده‌اند، زیرا آن عده با فروش آراء خود بر طبل بی‌کفایتی آنها خواهند  کوبید و به آنان گفته‌اند که نماینده‌ای که با خرید رای به  شواي شهر ومجلس برود، هیچ‌گاه مرهم درد نمی‌شود. بهتر است که کاندیداهایی شواريهاي شهر در انتخابات پيش رو  ، بدانند که معیارهای انتخاب مردم تغییر کرده است، بنابراین اقدام به تخلفاتی مانند خرید و فروش آراء چندان عاقلانه به نظر نمی‌رسد و تنها راه برای اینکه مردم آنان را به عنوان نماینده خود برگزینند صداقت در کلام و تعهد نسبت به عمل خود است، زیرا به طور حتم عدم توجه به مسئولیت اجتماعی در رفتار کاندیدا‌ها تأثیر فاجعه‌آمیزی در جامعه می‌گذارد که هزینه‌های بسیار سنگین آن به صورت غیرمستقیم فردا از جیب همین ملت پرداخت خواهد شد و پرداخت می‌شود به همین دلیل مردم بايستي از نامزدی که دست به خرید رای بزند بیزار باشند .از طرف دیگر معامله مادی برای تعیین سرنوشت مردم یک شهر،  و قانون‌گذاری تا حد زیادی به ثروت گره می‌خورد، حال تصور شود که در چنین شورا و مجلسی چه رخ خواهد داد. اگر انتخابات به عرصه رقابت اندیشه و شایستگی تبدیل شود، به طور حتم عواملی مانند پول نمی‌تواند در نتیجه نهایی آن تاثیر بگذارد.

 

 

مسئولان اين شهر چون گذشته باید تلاش کنند که از ورود برخی پول های آلوده برای انتخاباتجلوگیری شود و این امر برای آن‌ها مهم باشد، با اجرای قاطعانه و بدون اغماض و بدون تبعیض مانع از بروز این نوع تخلف شوند. خرید و فروش آرا از جمله فرایند‌های زشت انتخابات است که در صورت عدم برخورد با آن به امری فراگیر تبدیل خواهد شد. خرید و فروش رای یکی از معضلات انتخابات است که نیازمند برخورد جدی با متخلفان است، زیرا باعث زیان‌های فراوانی می‌شود که نتایج سوء آن دامن‌گیر همه مردم کشور می‌شود.

 

 

کسانی که به عنوان منتخبین مردم وارد شواري شهر و  مجلس شورای اسلامی می‌شود باید از انجام هرگونه تخلفی مبرا باشند و خود قانون را به طور کامل انجام دهند تا بتوانند قانون‌های خوبی را به تصویب برسانند. آگاهی مردم در چنین زمان مهم و حیاتی حرف اول را می‌زند، باید برای رای و نظر خود ارزش قائل شوند و آن را با قیمتی ارزان در معرض فروش نگذارند و منتخبین خود بخواهند که تمام تلاش خود را در راستای آبادانی شهرشان بکند. ابراز اعتراض خود دیگر دست به فروش رای نزنند، بلکه با آگاهی تمام بهترین نامزد را به شواري شهر ودر اينده  به خانه ملت بفرستند تا آن کاندیدی که پول‌های خود را خرج خرید سرنوشت مردم کرد ناکام بماند و یادشان باشد که نمی‌شود با دادن یک وعده غذا ويا كارت شارژ نمی‌تواند لیاقت خدمت به مردم را داشته باشد

 

 

درپايان به سخن رهبر معظم انقلاب در باره راي مردم كه ميفرمايند" راي مردم حق الناس است "وبه سادگي نميشود از آن گذشت اكتفا ميكنم  واميدوار هستيم مردم فهيم واگاه شهرمان اسلام اباد با درايت خويش افرادي را راهي سنگر شواري اسلامي نمايند كه دردمند ، خدا ترس  وآگاه ومتخصص به امور شهري باشند