به گزارشاسلام آباد خبر، چهارده روز پیش دانش آموز محمدرضا ملکی دانش آموز پایه اول دبستان شیخ کمر زرد از توابع شهرستان اسلام آبادغرب، در حالی که در محل سکونت خود در حال خرید میوه برای خانواده اش بود با یک دستگاه وانت نیسان تصادف ودچار مرگ مغزی شده و پس از بستری در بیمارستان کرمانشاه پس از یک هفته دار فانی را وداع گفت.
دانش آموزان و معلمان این دبستان با هماهنگی معاونت آموزش ابتدایی شهرستان با اهدا دسته گل و قرائت فاتحه با دوست و همکلاسی خود وداع گفته و با خانواده داغدارش ابراز همدردی نمودند و صحنه ای بیاد ماندنی از حس نوع دوستی وانسان دوستی را به نمایش گذاشتند.
این ضایعه موجب تاسف و تاثر مجموعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گردید که مدیر و معاونین آموزش و پرورش اسلام آبادغرب با حضور در مراسم تدفین و ترحیم با خانواده داغدارش ابراز همدردی کردند.
